Kedves Jegyespár!

Először is szeretnék gratulálni közelgő esküvőtökhöz.

Az Elite Wedding & Event több, mint egy teljes körű szolgáltatást nyújtó rendezvény, és esküvőszervező cég – partnereinkkel azért hoztuk létre ezt a vállalkozást, hogy valóra váltsuk az álmaidat.

Németh Ákos vagyok esküvő és rendezvényszervező. Az én célom, hogy a nagy napon, minden a forgatókönyv szerint haladjon, és minden a lehető legbiztosabb kezekben legyen. Nektek csak egy dolgotok lesz, élvezni életetek egyik legfontosabb, és legfantasztikusabb napjának pillanatait. Egy esküvő nagyon csodálatos dolog, mely mindenkiből igen megható és mély érzéseket vált ki. Gyerekkorom óta engem ez az érzés tesz boldoggá, ha látom a boldogságot, és örömet, az emberek szemében. Ezt a szakmát egy profi szakmai tudással rendelkező csapattól tanulhattam meg a Prestige Oktatási Stúdióban. Mielőtt megalapítottam volna a saját vállalkozásom, lehetőségem volt Magyarország legjobb esküvőszervezőitől tanulni, ahol felbecsülhetetlen értékű tudást, és tapasztalatot szereztem.

Az Elite Wedding & Event esküvők és rendezvények alkalmával biztos lehetsz benne, hogy álmaid eseményét kapod. Amit velünk tervezel, garantáltan stresszmentes lesz, ami azt jelenti, hogy az esemény napján minden a pontosan terv szerint fog haladni, nincs más dolgotok mint egymásra koncentrálni, és élvezni ezt a csodálatos napot.

„Szeretni és szeretve lenni a legnagyobb boldogság a világon”
(Goethe)

Az álmod már csak egy lépésnyire van!

Kérjük lépj kapcsolatba velünk, az elérhetőségeink egyikén.

Telefonszám

+36 30 714 1209

Email

info@elitewedding.hu

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e6b1b3;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(http://www.elitewedding.hu/wp-content/uploads/2017/02/home22-footer.jpg); }.cata-page-title.cata-page-title-image.cata-use-overlay .page-header-wrap:before { background: rgba(0, 0, 0, 0.3); } #cata_custom_heading_oa6zfmbtm5 > h6, #cata_custom_heading_oa6zfmbtm5 > h6 a{} #separator_cxw .cata-sep-holder .cata-sep-line{ border-color: rgba(140,140,140,0.76);} #cata_custom_heading_neqfom2bo8 > h2, #cata_custom_heading_neqfom2bo8 > h2 a{} #cata_custom_heading_oj3zodc892 > h4, #cata_custom_heading_oj3zodc892 > h4 a{}