Sokféle eseményt tervezünk és szervezünk meg - a nagyon magánügyektől a nagyvállalati rendezvényekig. Szakértelmünk nemcsak az esküvők és rendezvények következetes tervezésén és kivitelezésén alapul, hanem ikonikus élményeket teremtünk ügyfeleink, és azok vendégeinek számára.

Képességeink kiterjednek a teljes körű rendezvénytervezésre, segítséget nyújtunk a tervezés minden szintjén annak biztosítása érdekében, hogy az egyes részleteket gondosan és maximális az ügyfeleink igényeire szabjuk.

Különféle eseményeket rendezünk, a termékbemutatóktól a karácsonyi partikon át a születésnapi rendezvényig. Szeretjük, hogy minden rendezvény teljesen más, minden új esemény megszervezése izgalommal tölt el bennünket, bármi legyen is az.

.Szolgáltatásaink

Céges rendezvény
Céges rendezvény

Akár új terméket mutatnál be, vagy céges évfordulót szeretnél, egy olyan emlékezetes eseményt rendezünk, amely tükrözi a cég márkáját és javítja a képét. A célok megértésére, és a kreatív és átgondolt stratégiák megvalósítására koncentrálunk.

Születésnapi rendezvény
Születésnapi rendezvény

Olyan születésnapi bulira vágysz, ahol a családodnak és a barátaidnak lehetősége nyíljon arra, hogy összejöjjön és megosszon egy ilyen különleges alkalmat? Szeretjük megteremteni az emlékezetes születésnapi hangulatot.

Csapatépítő
Csapatépítő

A dolgozók sokszor elveszítik a nyitottságot és a szórakozást, és ilyenkor kevésbé hatékonyak a munkában. A csapatépítéssel kapcsolatos tevékenységek segíthetnek - gyakran drámai módon. Segítünk a változásban.

Kiállítás szervezés
Kiállítás szervezés

Legyen szó termék kiállításról, művészettel, vagy design-al kapcsolatos kiállításról, garantáltan kiemelkedő, és színvonalú kulturális eseményt tudunk biztosítani az ügyfeleink számára.

Konferencia
Konferencia

Minden konferencián vannak programok, nagyszerű előadók, ebéd lehetőségek és kávészünetek, és egy millió egyéb részlet. Kezeljük a konferenciák, találkozók és vállalati események minden aspektusát.

Egyedi igények
Egyedi igények

VIP party? Lehet egészen őrült ötleted, mi biztosan nem hátrálunk meg az egyedi, és exkluzív rendezvények megszervezésétől. A szervezés egy művészet, amiben az Elite Wedding & Event egy biztos pont.

Céges rendezvény

Függetlenül attól, hogy ez egy éves értékesítési találkozó, termékbevezetés, vagy céges rendezvény, a vállalat stílusát, kultúráját és személyiségét az eseménynek tükröznie kell. Csapatunk tudja, hogyan kell létrehozni a megfelelő környezetet és tartalmat ahhoz, hogy az üzenete hatékony, és hatásos benyomást keltsen az alkalmazottaira, és a résztvevőkre.

Az Elite Wedding & Event eseményeken keresztül meséli el az Ön üzleti, vagy márka történetét. Ezáltal segítünk Önnek abban, hogy kreatív, izgalmas megoldásokat kínáljunk.

Telefonszám

+36 30 714 1209

Email

info@elitewedding.hu

Kérj ajánlatot!

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; } #cata_custom_heading_qy0a4zvcbr > h5, #cata_custom_heading_qy0a4zvcbr > h5 a{} #cata_custom_heading_pwknj43za0 > h5, #cata_custom_heading_pwknj43za0 > h5 a{} #cata_custom_heading_2cawz5khbr > h2, #cata_custom_heading_2cawz5khbr > h2 a{}