Esküvőszervezés

Az esküvőd lesz az egyik, ha nem az életed legfontosabb napja. Egy esküvő megszervezése ma már sokkal többet jelent, mint a színek, és a virágok kiválasztása. Minden elem, a drámai világítástól a fényűző dekorációig, lélegzetelállítónak kell lennie. Ez egy olyan tökéletes nap, ahol megoszthatod az örömödet párként, a szeretteidnek, és barátaidnak, ennek a napnak olyannak kell lennie, amire nagy örömökkel, és boldogsággal tekintünk vissza. Célunk, hogy ügyfeleink elképzeléseit, valósággá varázsoljuk, a lehető legmagasabb szinteken, hogy ez megvalósulhasson, az Elite Wedding & Event nagy örömmel lesz a segítségetekre.

Ha minket választasz, garantáljuk hogy úgy fogod magad érezni, mintha te lennél az egyetlen ügyfelünk. Megfelelő mennyiségű, és értékes időt fogunk biztosítani az esküvőtök tervezésére. Szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel, hogy életre keltsük életük egyik legszebb eseményét. Már a kezdeti lépéseknél olyan hasznos tanácsokat adunk, amelyek meghaladják a várakozásokat. Olyan sok kérdés merül fel az esküvő megtervezésénél, mi segíteni akarunk abban, hogy a tervezés számotokra egyszerű, de tökéletes legyen. Néha csak konzultációra van szükség, hogy elinduljatok a megfelelő úton. Kreativitásunk határtalan, legyen szó a megfelelő helyszínről, a különböző menüstílusokról, és egyéb fontos részletekről, az Elite Wedding & Event egy biztos pont az eskövőszervezésben.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Esküvőhelyszín
Esküvőhelyszín

Ahol a boldogság életre kel, segítünk megtalálni az ideális helyszínt esküvőtökre. Az esküvői készülődés első lépése a megfelelő helyszín kiválasztása!

Kérj ajánlatot!
Esküvői fotó / Videó
Esküvői fotó / Videó

Legyen szó romantikus képekről, kreatív bulifotókról, a legemlékezetesebb pillanataitokat örökítik majd meg. A legjobb fotósokkal dolgozunk, garantált minőség!

Kérj ajánlatot!
Catering
Catering

Esküvői gálavacsora? Svédasztalos étkezés? Nemzetközi konyha, vagy magyar konyhai ízek? Catering szolgáltatásunk, igazi szakértőktől.

Kérj ajánlatot!
Zenekar / DJ
Zenekar / DJ

Esküvői zene élő előadásban? Minőségi DJ aki ritmusban tartja az egész közönséget? Válassz az esküvőtök hangulatának megfelelően, a mi szervezésünkben egyik sem lesz csalódás!

Kérj ajánlatot!
Dekoráció
Dekoráció

Exkluzív kastély? Családias esküvő? Vintage? Modern? Mindenre van megoldásunk. Kreatívak vagyunk, és szuper ötletekkel dobjuk fel a nagy napot!

Kérj ajánlatot.
Nyomdai megoldások
Nyomdai megoldások

Exkluzív meghívó, digitális, és csodálatos fizikai anyagok a legjobb designerektől. Esküvői hangulat, modern köntösben, csak is rátok szabva.

Kérj ajánlatot!
Ceremóniamester
Ceremóniamester

Aggódsz hogy nem sikerül, és életetek napja kudarc lesz? Nincs mitől félned, csak válassz minket. Esküvői karmester, fergeteges hangulat!

Kérj ajánlatot!
Hang és fénytechnika
Hang és fénytechnika

Az esküvő egyik legnagyobb részét a szórakozás tölti ki! Figyelünk a részletekre, prémium hangzás, minőségi világítás a legjobbaktól.

Kérj ajánlatot!
Esküvői torta / Sütemények
Esküvői torta / Sütemények

Álom torta? Az esküvői teendők ellenére mi kiemelt figyelmet fordítunk az esküvői tortára, hisz ez az este egyik fénypontja, attrakciója, az esküvő egyik királynője.

Kérj ajánlatot!

Szeretnéd, hogy ez a nap tökéletes legyen?

Hogyan zajlik egy esküvőszervezés?

01
Kapcsolatfelvétel

Első körben felvesszük veled a kapcsolatot, és megbeszéljük a kezdeti lépéseket. Megismerjük az elképzeléseid, időpontot választunk, meghatározzuk az esküvő stílusát, a lehetséges helyszíneket.

03
Forgatóköny

A tervezési folyamat után a szervezési folyamat következik, ahol a szervezésbeli lépéseket időrendben elrendezve mindent megvalósítunk. Ez azért is fontos mert előre láthatjuk hogy mi következik, és egy jó forgatókönyvvel mindent előre látni fogunk.

02
Tervezés

Miután megvan a pontos dátum, és a helyszín, megtervezzük a fontosabb mérföldköveket, belemegyünk az elképzeléseitekbe, megtervezzük az esküvőtök hangulatát.

04
Költségvetés

Miután átbeszéltük a fontosabb lépéseket, rátérünk a költségvetésre. Megbeszéljük pontosan mekkora esküvőt terveztek, intim hangulatú, vagy nagy násznéppel kell e számolnunk. Szervező csapatunk kizárólag a legkedvezőbb ajánlattal kalkulálnak. Mindent a pénztárcátoknak, és a költségvetéseteknek megfelelően fogunk összeállítani.

Kérj ajánlatot!

Telefonszám

+36 30 714 1209

Email

info@elitewedding.hu

A legtöbb ember számára, az esküvő napja az életük legfontosabb napja, amelyet jól meg kell tervezni. Ha te is ilyen személy vagy, akkor a megfelelő weboldalon jársz. Az Elite Wedding & Event mindenben a segítségedben lesz.Ígérjük hogy csapatunk lélegzetelállító környezetet hoz létre, hogy tökéletes benyomást keltsen vendégeinek az esküvőre érkezéskor.

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e6b1b3;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; } #separator_nr3 .cata-sep-holder .cata-sep-line{ border-color: #a3a3a3;} #separator_7za .cata-sep-holder .cata-sep-line{ border-color: #d8d8d8;} #cata_custom_heading_oomk2a141k > p, #cata_custom_heading_oomk2a141k > p a{font-weight: 600;} #cata_button_v09iyv9nm9.cata-button{}#cata_button_v09iyv9nm9.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#e49497}#cata_button_v09iyv9nm9.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#d68ba0} #ca_image_title_t0w3ffo97s.effect-slide > div figure figcaption h3{ font-size: 20px; line-height: 35px; font-weight: normal; } #ca_image_title_pdhpqh5sd0.effect-slide > div figure figcaption h3{ font-size: 20px; line-height: 35px; font-weight: normal; } #ca_image_title_jrvo5494q3.effect-slide > div figure figcaption h3{ font-size: 20px; line-height: 35px; font-weight: normal; } #ca_image_title_5zi3658ain.effect-slide > div figure figcaption h3{ font-size: 20px; line-height: 35px; font-weight: normal; }